Wideo Pasztet z wątróbki z galaretką z czarnej porzeczki blogaska.co.pl 23 lipca 2017 Wątróbka jest bogata w witaminę A i B12 oraz w żelazo. Jest zalecana w anemiach ale też osłabieniach organizmu. Dobra dla skóry ale też krwiotwórcza i regeneracyjna. Składniki pasztetu: 500g wątróbki indyczej, 1 cebula, 3 łyżki masła, sój i pieprz.… Tags: Iwona Bates na anemię pasztet pasztet z wątróbki wątróbka właściwości odżywcze wątróbki właściwości zdrowotne wątróbkiContinue ReadingPrevious Previous post: Szampan z czarnej porzeczkiNext Next post: Powidła śliwkowe z czekoladą Podobne Newsy Dzień 40 naszego wyzwania! Moje90dni: Marzena Nakielska plus życie 140 lat! 19 maja 2021 ZAKUPY NA CAŁY TYDZIEŃ W DOMU / DIETA NA REDUKCJI 2021 19 maja 2021