Dorada to ryba, która od pewnego czasu jest łatwo dostępna w Polsce. Jej delikatne mięso smakuje za każdym razem, bez względu na sposób przygotowania. Nasz przepis na pieczoną doradę nawiązuje do miejsc, z których łowi się doradę, czyli do krajów…
Dorada w sosie cytrynowo winym z porem
Piękny przepis na rybę bez skóry, łba, kości i ości 😀 Dorada w sosie cytrynowo winnym. Szczegóły przepisu znajdziecie na mojej stronie: http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_w_sosie_cytrynowo-winnym_z_porem/493/ Przepis na ziemniaki znajdziecie tutaj: http://www.tapenda.pl/przepis/Smazone_ziemniaki_na_szybko/530/ Dla zainteresowanych również instrukcja jak filetować ryby: http://www.tapenda.pl/przepis/Jak_filetowac_ryby/450/ Zapraszam
Dorada z grilla ze smażonymi ziemniakami
Zobacz przepis na doradę z grilla ze smazonymi ziemniakami http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_z_grilla_ze_smazonymi_ziemniakami/488/
Dorada w Szalonej Wodzie – kuchnia włoska
Zobacz przepis na doradę w szalonej wodzie- kuchnia włoska http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_w_Szalonej_Wodzie-_kuchnia_wloska/491/
Dorada w sosie cytrynowo winnym z porem
Zobacz przepis na doradę http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_w_sosie_cytrynowo-winnym_z_porem/493/
Pieczona dorada z ziemniakami
Zobacz cały przepis na pieczoną doradę z ziemniakami http://www.tapenda.pl/przepis/Pieczona_dorada_z_ziemniakami/451/
Dorada z patelni z imbirem i pomarańczami
ZOBACZ cały przepis na doradę z patelni z imbirem i pomarańczami http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_z_patelni_z_imbirem_i_pomaranczami/2017/
Dorada z patelni z duszoną botwinką
ZOBACZ przepis na doradę z patelni z duszoną botwinką http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_z_patelni_z_duszona_botwinka/3030/
Dorada z karmelizowanymi warzywami w sosie z porzeczką
ZOBACZ cały przepis na doradę z karmelizowanymi warzywmi w sosie z porzeczką http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_z_karmelizowanymi_owocami_w_sosie_z_porzeczka/3335/
Dorada w papilotach
ZOBACZ cały przepis na doradę w papilotach http://www.tapenda.pl/przepis/Dorada_w_papilotach/1483/