Kochani! Dzisiaj jeden z moich imprezowych klasyków, czyli tatar z tuńczyka! To idealna przystawka na Sylwestra, domówkę czy spotkanie z najbliższymi. Sprawdźcie koniecznie, jak zrobić! Pozdrowienia, Agnieszka Mielczarek – Jedz Inaczej ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/16Nem8 INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/agnieszka_mielczarek_coach/
ŚLEDZIE w sosie z kurkumy – pyszny przepis! ? | Jedz Inaczej
Kochani, dziś pyszny i świąteczny przepis na moje ulubione śledzie w sosie z kurkumy. Z dodatkiem daktyli i pora, a sos jest ze śmietaną – według mnie pasuje najbardziej! Będzie mi miło, jeśli wypróbujecie ten przepis! :-)) Pozdrawiam, Agnieszka Mielczarek…
Lekki łosoś z zielonym pesto | Jedz inaczej
ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/16Nem8 FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/coachdiety/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/agnieszka_mielczarek_coach/ Blog ➡➡➡ http://agnieszkamielczarek.pl Składniki łosoś surowy, pęczek szczypiorku, pęczek natki, chili, sok z 2 cytryn, oliwa (ok. pół szklanki) sól, pieprz, szpinak młody, pomidory suszone, vinegrette
Sałatka z sardynką – tanie danie dla studenta! | Jedz inaczej
ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/16Nem8 FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/coachdiety/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/agnieszka_m… Blog ➡➡➡ http://agnieszkamielczarek.pl Skłądniki dla 2 osób: 1-2 puszki sardynek pęczek natki posiekanej 1/3 szklanki prażonego słonecznika sok z 1 cytryny 4 pomidorki koktajlowe pokrojone sól himalajska pieprz 1 -2…
Makrela – takiej jeszcze nie jadłeś!
Makrela to ciągle niedoceniana ryba w polskiej kuchni. Znamy ją przede wszystkim w wersji wędzonej, mocno przesolonej, którą znajdziemy niemal w każdym sklepie. Jej delikatne mięso nadaje się jednak również do pieczenia! Dziś mamy dla was przepis na makrelę w…
Śledzie zielone w zalewie
Jak zrobić śledzie w zalewie w domu? Większość z nas kupuje je gotowe w sklepach, jednak mało kto wie, że te popularne rybki można przygotować szybko we własnych czterech kątach. Zobaczcie, jak przygotować marynowane śledzie – będziecie zachwyceni ich smakiem…
Pieczona dorada z rozmarynem i cytryną – przepis na wyjątkowy obiad
Dorada to ryba, która od pewnego czasu jest łatwo dostępna w Polsce. Jej delikatne mięso smakuje za każdym razem, bez względu na sposób przygotowania. Nasz przepis na pieczoną doradę nawiązuje do miejsc, z których łowi się doradę, czyli do krajów…
Polędwica z dorsza pieczona z liściem laurowym i cytryną
Przepis na pieczonego dorsza daje się łatwo modyfikować – w ten sposób można przygotować każdą większą, szeroką rybę, nie tylko dorsza. Pieczone kawałki dorsza czy innej ryby to świetny pomysł na delikatny, zdrowy obiad. Ważna rada! Po upieczeniu warto trzymać…
Jak filetować rybę? | Przepisy Tradycyjne
Jak się filetuje ryby? Podczas naszych sycylijskich wakacji udało nam się wkraść na zaplecze sklepiku z rybami! Pan pokazał nam jak powinno się sprawnie filetować ryby! Zobacz tradycyjne, ponad 100-letnie przepisy: http://przepisytradycyjne.pl/