Krzysztof Ilnicki – juror „Bake Off – Ale ciacho!” – zdradza przepis na idealne ciasto drożdżowe. Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas na Facebooku! http://www.facebook.com/smakerpl
Bake Off – Ale ciacho!: Odcinek czwarty
Zobacz, co wydarzy się w najbliższym odcinku „Bake Off – Ale Ciacho!”. Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas na Facebooku! http://www.facebook.com/smakerpl
Bake Off – Ale ciacho!: Jak zrobić ciasto na ptysie?
Krzysztof Ilnicki, juror programu „Bake Off – Ale ciacho!”, zdradzi, jak w prosty sposób zrobić idealne ciasto na ptysie. Z tym przepisem zawsze się udadzą! Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas…
Bake Off – Ale ciacho!: Odcinek trzeci
Co wydarzy się w kolejnym, trzecim już odcinku programu „Bake Off – Ale ciacho!”? Zobaczcie sami! Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas na Facebooku! http://www.facebook.com/smakerpl
Bake Off – Ale ciacho!: Idealne kruche ciasto
Krzysztof Ilnicki, juror programu „Bake Off – Ale ciacho!”, zdradził, jak zrobić idealne kruche ciasto. Zobaczcie, jakie to proste! Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas na Facebooku! http://www.facebook.com/smakerpl
Bake Off – Ale ciacho!: Odcinek drugi
Z czym tym razem będą musieli zmierzyć się uczestnicy czwartej serii programu „Bake Off – Ale ciacho!”? Zobaczcie zapowiedź drugiego odcinka! Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco – dołącz do nas na Facebooku! http://www.facebook.com/smakerpl
Bake Off – Ale ciacho!: Od marca w TVP2
Już w marcu TVP2 zacznie emisję czwartej już serii najsłodszego programu świata – „Bake Off – Ale ciacho!”. Z czym tym razem będą musieli zmierzyć się uczestnicy? Zobaczcie zapowiedź! Więcej przepisów na każdą okazję znajdziesz na http://www.smaker.pl Bądź na bieżąco…